• 8. Května 787, Velká Bystřice
  • +420723810640
  • info@czechsporttimin.gcz
CykloMasters Svijany, 26.7.2020 – …vše začíná registracemi!
Navigace: : Home \ Aktuality \ CykloMasters Svijany, 26.7.2020 – …vše začíná registracemi!
27 července 2020 - 21:12, Designer: , v sekci: Aktuality, Comments off

CykloMasters.cz má “zvuk” a ještě k tomu start a cíl na svijanském zámeckém nádvoří. Luxusní prostředí cílových dojezdů, zázemí, možností občerstvení a velmi reprezentativní prostranství pro vyhlašovací ceremonii. Počasí bylo rovněž na straně organizátorů a vše hrálo pro krásný závod.

V onlajnu bylo 3 dny před startem 83 přihlášených a nakonec závodilo 215 cyklistů. 132 příchozích v posledních 40 minutách před koncem registrace. Nikdo by v té chvíli nechtěl být v roli registrátorů a zvládat 3 příchozí za minutu. Taky že se nedalo stihnout. Začal souboj s časem, stres, z toho logicky plynoucí překlepy a duplicity a další chybovost. Bez jakýchkoliv výčitek. Prostě stalo se. Teď hlavně z toho rychle ven! Ať se startuje.

Nebyl to jednoduchý den. Během závodu a po dojezdech jsme stále měli s organizátory co “narovnávat” a dohledávat. Velký opravný upload zhruba v půli závodu zmátl i nás 🙂 a než jsme vše dořešili, mystifikovali jsme i pár závodníku. (Adriano, promiň za šokující informace k Tvým detekcím.) Taky někdo (určitě nechtěně) posunul kameru, kterou jsme naštěstí nepotřebovali použít. Každopádně časoměřičská technika nás i dnes podržela jako skála a podrobné výsledky v soutěžních i bodovacích kategoriích jsou ZDE.

Děkujeme za možnost být u této akce. Jsme o další kousky zkušenější 🙂

O autorovi:
MENU