• 8. Května 787, Velká Bystřice
  • +420723810640
  • info@czechsporttimin.gcz
…běhej s LADERMON příběhem – 4. ročník
Navigace: : Home \ Aktuality \ …běhej s LADERMON příběhem – 4. ročník
22 října 2023 - 16:12, Designer: , v sekci: Aktuality, Comments off

4. ročník Ladermon trail je za námi. A byla to jízda! Zúročení 1/2 ročních intenzivních příprav organizačního týmu, který v den závodu v našem vidění šlapal jako perfektně promazaný stroj.

Tradiční trasy 15km a 30km letos nalákaly přes 300 účastníků! Termínově je počasí už nejisté. Slunce, teplota, vítr i srážky vyhodnotily jak k závodu přistoupit a výsledkem byla krásná sobota (dohledejte na fotkách závodu).

V tomto ročníku byly zavedeny nalepovací čipy (na zadní stranu st. čísla). To přineslo hned několik výhod. Oproti vratným čipům na kotník, mají nalepovačky nižší hmotnost, lepší čtení anténami, běžec je bez starosti nad čipem, v cíli se od závodníků nemusí vybírat a v neposlední řadě se velmi urychlila prezence. Pravda, pár peněz navíc to je, ale za zlepšení na více frontách to stojí. Děkujeme organizátorům za toto rozhodnutí. Laťka je zase o kousek výš!

Dvě lajny v cíli, oznamovačka, a dva mezičasy na trasách je repete z loňska a zaručuje dostatek informací o průběhu závodu. Malým zlepšením, ale kvalitativně velkým přínosem byl letošní TV prezentér, do kterého jsme navíc zakomponovali pár praktických statistik a QR na výsledky. Takže nejenom komentátoři, ale kdokoliv mohl nahlížet, jak se závod vyvíjí a skenem kvéerka si na svůj mobil přenést výsledky. Podaří se vám to i z níže uvedené fotky.

VÝSLEDKY, mezičasy, doplomy, cílová videa 

Děkujeme za perfektně strávenou sobotu, která je důkazem skvěle nastavené spolupráce.

Běhej s příběhem… a vidíme se příště.

O autorovi:
MENU