• 8. Května 787, Velká Bystřice
  • +420723810640
  • info@czechsporttimin.gcz
Timers Conference Europe 2024
Navigace: : Home \ Aktuality \ Timers Conference Europe 2024
13 března 2024 - 19:41, Designer: , v sekci: Aktuality, Comments off

Mezinárodních oborových setkání se vyplatí účastnit.

V našem případě jsme se 8.-9.3 2024 potkali a mluvili s velmi zajímavými lidmi z oblasti časoměření sportovních akcí, a to z celého světa. Přestože akce nesla v názvu evropský rámec, tak měla přesah opravdu celosvětový. Výjimkou nebyla účast z Argentiny, KSA, Indie, USA a dalších.

Race Result, výrobce HW i SW, který byl pro nás před 7 lety jasnou volbou, během conference odprezentoval skvělé inovace a ukázal svou obrovskou vnímavost k různým podnětům z publika. První den byl věnovaný HW, druhý den pak více SW. Možnosti jsou téměř neomezené.

Z obou dnů si domů přivážíme cenné kontakty, informace a knowhow pro budoucí využití. K tomu báječný zážitek a utvrzení se, že naše volba byla správná. Race Result jsou profíci po všech stránkách.

Kdo někdy pořádal jakoukoliv sportovní akci, tak ví, že časoměřič už dnes neměří jen čas, aby byly výsledky. To je to hlavní, ale zabývá se mnoha dalšími oblastmi, např. registracemi, emailingem z registrací, pohárovými výsledky, platbami startovného, startovními listinami, různými videozáznamy, webovým i prezentačním publikováním dat pro veřejnost, různými datovými výstupy pro další použití, …atd.

Přihlášeno bylo 89 osob 23 národností, které tvořily 57 společností z 30 zemí. Z ČR jsme byli jediní.

O autorovi:
MENU